Geniet van haar erotische wellust..!

Ontdek in deze deze afbeeldingen over de afgelopen jaren hoe zij zich ondanks haar handicap,
met hartstochtelijke toewijding inzet binnen de de meest opwindende situaties binnen onze relatie waarbij ze met het grootst gemak 
de meest onweerstaanbare prikkelingen in ieders manspersoon weet op te roepen. 

Ben jij iemand die haar naar de hoogste staat van opwinding weet te leiden, waarmee je haar buiten haar zinnen laat zijn van opwinding en genot..?
Wanneer jij hierin slaagt toont zij jou haar genoegen op een meest intieme, meest innige en wellustige manier die jij als man kunt wensen.
Maar hier moet je wel wat voor doen..!

Geniet van haar foto's - Laat je gedachten gaan - En, wie weet..
Zien we elkaar Snél!!

Klik hieronder op het plaatje en bewonder haar in groter formaat!

 

Hieronder: Haar/Onze laatst gemaakte meest recente foto's.

67 jaar! 

Rijp en Lékker, en áltijd Nát!
En dól op Mannenvlees..!

Zij kan beslist de concurrentie nog aan met veel (nog) jónger vrouwen.

 

Ze zit nog heerlijk strak in haar vel, draagt (nog) heerlijk stevige gevoelige borsten die heerlijk zacht aanvoelen met harde tepels.

En haar volledig geschoren neukdoosje is nog stééds niet uitgeleefd!

 

 

Let op!!! Géén slappe lullen!!

Als jij je pik niet hard kunt krijgen of je kunt 'm niet
omhoog houden, begin er dan niet aan!

 

Het valt niet mee om er een sprankelend seksleven op na te houden als je een beperking hebt. En als je partner die altijd zo gezond was met een chronische ziekte te maken krijgt stort je seksleven in, en wordt het tijd je zichtveld te verbreden als je dit al niet had. Seksproblemen ontstaan door ziekte en/of handicap mogen nóóit een reden zijn om seksueel genot van je partner ook maar aan de kant te schuiven.
Ze kan alles gewoon maar het lopen gaat wat moeilijker. Mensen beoordelen al snel om haar rolstoel. Mensen denken snel dat ze haar moeten helpen met alles. Niets is minder waar!
En, mentaal is er niks mis met haar. Vaak krijgt ze de vraag wat zij allemaal kan en doe in bed. In mijn ogen kan je haar beter vragen wat ze NIET kan en/of doe, want die lijst is veel kórter.

Ze krijgt vaak van die opmerkingen als ‘Je bent heel sexy!’ Of ‘Je bent mooi en leuk!’ ‘Maar jammer van die rolstoel, want dat is een afknapper’. Aan de ene kant is het natuurlijk een mooi compliment om mooi en sexy genoemd te worden. Maar die rolstoel neemt ze beslist niet mee in bed of op de sofa hoor!!
Veel mensen denken dat mensen met een beperking van die seksloze typetjes zijn. Ze moesten eens wéten!
Goed, ze gebruikt hulpmiddelen zoals een traplift en een rolstoel over de bovenetage en ook haar slaapmeubulair is op haar aangepast, waardoor ze in staat is zonder hulp in bed te komen.
Mensen moeten rekening houden met haar mobiliteit en bereid zijn en kunnen aanvoelen haar op de juiste momenten te assisteren. Mannen moeten zorgzaam zijn in álle facetten van het spel.

Wees vooral op haar borsten- en clitoris gericht!!

Je mag onbeperkt met haar vrijen, geilen en seksen! Wees hierin vooral niet te terughoudend en maak er gebruik van!
Haar borsten en tepels zijn heel gevoelig, die bij de minste aanrakingen al een fijne en steeds heftiger wordende en álmaar oplopende prikkelende opwinding veroorzaken in haar onderbuik. Wees hierbij ook clitoris-gericht, met je vingers, mond en/of tong.

Ze is dól op klaar-gebeft worden en klaarkomen in het algemeen. Hoe méér zij kaarkomt en hoe lánger deze cyclussen duren hoe méér zij jou er voor teruggeeft!
Tip!! Stimuleer tijdens het beffen gelijktijdig haar borsten en tepels en BLIJF deze stimuleren. Het effect is dan dubbelop gericht op 'vanonder!':)
De opwinding in haar onderbuik loopt op en lang zal ze het niet uithouden. Ze draait met haar bekken en maakt op-en-neergaande bewegingen met haar onderlijf met duidelijk hoorbare en meest diepzalige hoogtepunten als gevolg. Euréka!! Je bent góed bezig!

Nú maar afwachten hoe lang jij dit volhoudt, want ze wil natuurlijk méér klaarkomen, véél meer! Kún je nog?
En natuurlijk mag jij haar Neuken, mét of zónder condoom! Het laatste heeft haar voorkeur, maar in dit geval geval wil ze dan wél weten dat jouw kwakkie safe is.. en dat het niet voor éénmalig is! Wees hier alsjeblieft eerlijk in..!

Behandel haar vrouwelijkheid met de meeste zorg en respect, en wees in het geheel zúinig op haar.
Dan heb ik er na afloop zélf ook nog wat aan!

 

Waar is ze voor in..?

Ze is een typ wat “échte liefde” en seks perféct weet te scheiden, zónder af te doen in kwaliteit.
Ze kan heel erg makkelijk en met overtuiging, heerlijk diep- en láng tongzoenen, vrijen, geilen en seksen met mannen die er goed uitzien, en waarmee zij een charismatische klik voelt.
En gaat gewillig ‘plát achterover' voor mannen die op een prettige en zachte manier haar vrouwenlijfje adoreren. In haar voordeel en genot is laat ze álles over haar heen komen en laat 'hem' zijn roeping doen. En ja, ze wordt géil van mannen die haar als lustobject zien waarbij ze haar leiden naar hetgeen ze uiteindelijk wil.
Zet haar (ook) aan het werk en stuur haar aan zoals ‘jij’ het wil! Niet goed of wil jij het ánders?
Vertel het haar gewoon. Een beetje aan- of bijsturing zal ze in sommige gevallen wel kunnen gebruiken!
Want immers en dat vinden de meeste mannen dan weer prettig.. “zij is geen beroeps!” En, is het niet “zoveel mannen zoveel wensen?”

Tongzoenen - liefkozen - knuffelen – bevoelen, betasten en verkennen - je mag haar vingeren en likken - ze houdt van héérlijke en stévige sex, én nadat jij getuige de voltalligheid van haar orgasme's en hoogtepunten uitgebreid hebt voldaan aan haar genoegen en verlangens mag je haar krachtig en medogenloos doorneuken

MAAR LET OP!!!   NIET ANAAL!

 

Lichamelijk/Erotisch contact is goed voor de mentale geest. Iedereen die een fijne avond gehad heeft kan beämen dat een goed orgasme gewoon aan je gezicht af te lezen is. Mensen gaan ervan stralen. Het is zo dat een seksblos en de vasculaire veranderingen tijdens een orgasme ook kunnen leiden tot een blos op je gezicht. Regelmatige orgasmes verbeteren de conditie van je huid en cellen en horen bij een gezonde levensstijl, en bevorderen een gezonde bloedstroom in je héle lichaam!

 

Haar voorkeur gaat uit naar 'flink geschapen' goed uitziende energieke jongere mannen die in bed góed in vorm zijn en van aanpakken weten, binnen alle aspecten van het spel!

Mannen moeten 'n middagje seksen met haar met groot gemak kunnen uithouden.

 

We spreken niet snel af met personen die ver weg wonen.. langer dan 30 à 40 minuten rijden buiten Dordrecht. 

Dus kom jij uit omgeving Amsterdam, Groningen of ergens uit Limburg of Noord-Holland? Onze ervaring is dat langere afstanden ook met de meest goede intenties altijd snel verwateren en alleen maar teleurstelling oplevert.

Niets is zo frustrerend wanneer je je  als vrouw helemaal hebt hebt uitgedost en voor jan joker zit te wachten op een avontuurtje en ze komen dan in het geheel niet opdagen.  Geen berichtje NIKS! Waardoor de persoon in kwestie de zóveelste 'faker' blijkt te zijn! 

Dates die in de verste verte niet op hun profielfoto's lijken en/of gepikt zijn van anderen, matches die na de eerste de beste keer totaal niets meer van zich laten horen, en types die in het geheel niet komen opdagen, etcetera. "Het blijkt steeds weer opnieuw een grote desillusie."

Veel mannen zijn niet op zoek naar een seksrelatie, maar eerder naar een individuele snelle wip. Ze willen scoren! En húp weer naar de volgende! 

Het jachtige aspect van online daten roept eigenschappen op die toebedeeld en niet meer beschouwd zijn op echte personen, die elkaars tijd, aandacht, menselijkheid en respect waard zijn. Dates worden op het laatste moment afgezegd, of komen geheel niet opdagen na een al dan niet teleurstellende of juist boven verwachtingsvolle leuke, en fantastische eerste date. Ondertussen van de één naar de ánder fladderend, te rusteloos om ergens echt te blijven plakken. 

Hierom spreken we niet snel af met personen die ver weg wonen buiten Dordrecht, ivm té veel risico op ‘fakers’, geen klik en het risico op (maar) éénmalig contact!

 

Wil je een fijne tijd met een gewillige, lieve en rijpe vrouw in vriendschappelijke en huislijke sfeer?
Dan zit je bij haar/ons hélemaal goed..!

Ze is écht nog een vrouwelijke vrouw en álles voelt lekker zacht, lief en teder.. dus héérlijk om aan te voelen en pok heerlijk om mee te spelen!
Eenmaal met haar in bed of de bed-bank voel jij je met haar binnen vijf minuten op je gemak! 
Maar let óp!!! Ze is GÉÉN type 'harde porno' qua seks, maar eerder liefdevol, fijn en knuffelig, maar ook pittig en stevig! Voor fijne en hemelse, intieme vrij- en geilpartijen! Een heerlijke manier om eventjes te ontsnappen aan de alledaagse sleur!

Je mag haar best als 'lustobject' zien want ze voelt zich zéker niet minder dan dat, en vindt het heerlijk zich hier naar te gedragen.
En zij waardeert het wanneer jij je in de omstandigheden van haar beperking om haar bekommert. Zij zal je hiervoor rijkelijk belonen!

 

De start voor een date is voor haar vrij simpel. En ze maakt er behoorlijk werk van.

Dit begint bij haar al vroeger op de dag beslist ver voor elkaars daadwerkelijk ontmoeting in de verwachting van hoe elkaars rendez-vous zal gaan verlopen, in de stellige zekerheid dat ze met de persoon in kwestie ook in bed zal belanden.. waarbij prikkels bij hieraan gerelateerde voorbereidingen al ruim voor elkaars ontmoeting door haar lijf zullen gieren.
Dus heren let op!!! Bij elkaars eerste ontmoeting wil ze met jou ‘bare seks’ en door jou pittig doorgeneukt worden!! Wees hier dus op voorbereid!!

Een góede voorbereiding op elkaars eerste ontmoeting is iets waar zij als vrouw heel erg veel energie in steekt.

Met als resultaat een voor mannen meest prikkelende intieme verschijning.  Mannen komen al snel ‘in the mood’ bij wat zij zien.
Vrouwen, zo ook de mijne hebben hiervoor in het algemeen méér tijd nodig dan mannen, meer voorbereiding!
 Een zelfverzekerde vrouw is vooraf aan de daadwerkelijke ontmoeting al geruime tijd met het spel (en dus ook haar lijf) bezig.
Je kent dat wel bij hen, badderen, lekker luchtje, prikkelende sexy outfit uitzoeken, misschien make-up..

 

Het resultaat kan een betoverende make-over zijn, die haar in een privé-club niet zal misstaan! 

Mooi en sexy! En véél bloot.. Hier hóuden mannen van..!! Hun paringsdrift wordt hier fúcking-wild van! 
Dan herkent ze zichzelf bijna niet meer in de spiegel! Met mijn adviezen gevolgd ziet ze eruit als een sletterigere versie van haarzelf.

Móói en sexy..! Je zult je ogen niet van haar kunnen afhouden, en dat hóeft ook niet!
Dit voelt - bij mij althans – altijd weer súpersexy en súpergeil! Zo zit onze relatie in elkaar, en zó wil ik haar ook voor jóu zien!

 

Een sexy top, súper kort rokje, of súpertransparante negligé.. En ZIE!!! De verleidster is compléét..!

Seks is nóóit saai met haar. Ze is behoorlijk sekslustig en kan hierin heel impulsief zijn. Voor jij het weet lig je met haar in bed!
Wanneer jij haar bevalt is ze wanneer jij haar belt of appt áltijd altijd wel te porren voor spontane seks!
Ze houdt er van dat het leven nooit saai voortkabbelt. Mannen vinden het spannend haar te zien en met haar om te gaan. Dit komt vooral omdat zij een onbeschaamde en ruimdenkende persoonlijkheid is en een verslavende uitwerking heeft op mannen(vlees). Ónbeschaamd en óngegeneerd!

 

‘Vrouwelijke begeerte’, iets waarvoor veel vrouwen  niet (meer)
durven - of mogen - uitkomen..! Uit angst al snél een hoer of slet gevonden te worden.
Aangezien verschil tussen de seksen tegenwoordig bijna een taboe is geworden.
En,dit terwijl het verschil er nou eenmaal gewoon is! Hoe hárd je het ook ontkent..!

‘Lust’ trekt zich weinig aan van wat er in de maatschappij als moreel juist gezien wordt.

Bij ons geen 'Mee Too' of ongewenst seksueel gedrag en/of ongewenste intimidaties maar juist integendelen hiervan, het is maar net hoe je erop inspeelt en met wie!. 

En lust werkt verslavend. Niet alleen mannen maar ook vrouwen willen hiervan áltijd wel meer!
Het éne moment ben je volledig in beslag genomen door het spel en fluister je elkaar lieve woordjes in het oor. Het volgende moment ben je compleet en fysiek gebiologeerd door iets totaal anders van zijn of haar lichaam.

Wij beiden zijn duidelijk tegen de #MeToo hype. Persoonlijk heb ik een heel groot zwak voor mooie vrouwen en mijn vrouw evenzo voor mannen. Genieten van het kijken naar anderen en daar bepaalde fantasieën op loslaten. Geweldig! 

 

Mannen worden al snel geil bij hetgeen hun ogen zien, maar vrouwen hebben ietsjes meer tijd nodig!

Vrouwen hebben voorspel nodig, hun gedachten bij hetgeen er later op de dag gebeuren gaat prikkelt hun lichaam en onderbuik, en voed hiermee (niet alleen al snel) haar opwindingsfase maar ook haar geslachtsdrift.
Het veroorzaakt bij haar een aanloopje binnen  elkaars daadwerkelijke (eerste) ontmoeting, en zorgt ervoor dat haar brein signalen vrijgeeft die ervoor zorgen dat er bloed richting haar erogene zone’s gaat, haar binnenste en buitenste schaamlippen zwellen op en ze raakt opgewonden a l vóór de daadwerkelijke ontmoeting waardoor ze niet lang na jouw entree nog echt lange stimuli nodig heeft om voor een seksparty voldoende 'in the mood' te geraken. 

 

Het flirten en de spanning van een ander lichaam, en 'n ándere pik dan die  van haar eigen partner!

Hier raakt mijn vrouw opgewonden van, en krijgt ze om het maar zo te zeggen vlinders van in haar buik! 
Al vrij snel na binnenkomst kun je anticiperen op hetgeen jouw ogen zien. Let op haar lichaamstaal en subtiele uitdagingen, haar bewegingen en haar houding die in jouw mannelijkheid de meest prikkelende spanning zullen oproepen. Uitdagend en routineus kan ze jouw hoofd op hol jagen!
Wees niet te terughoudend in hetgeen zij jou aanbiedt. Laat je handen gaan over- en langs haar verlokkende vrouwenlijf. En neem er dan ook vooral de tijd voor!  Want dít is wat zij wil!  Maar let óp, dit is pas het begin!
Mannen worden al geil bij wat hun ogen zien, en krijgen al snel de meest wellustige gedachten. Haar prikkelende verleiding vraagt om haar púre naaktheid te verkennen, waarbij zij zich geleidelijk, zelfverzekerd en met gepaste trots (vollédig) aan jou zal overgeven.

 

Het draait bij haar om het voorspel, het hoofdspel maar ook om het náspel. Het compléte spel..!

En, ‘dit’ is voor haar wat het verschil maakt. Trek er in al z'n facetten met haar dus rustig een héle middag voor uit. 
Mannen die hieraan niet kunnen voldoen en eerder zoeken naar ’n vlúgge wip, kunnen béter ’n ánder adresje zoeken..!

 

We houden van de schoonheid van het geil worden en wat dit fysiek met elkaar doet.

De uiterlijke kenmerken en het effect hiervan op zowel vrouwen als mannen fascineert ons.
Beiden zijn we beslist 100% Hetero-seksueel, maar mijn persoonlijke geäardheid noopt me te zeggen dat ik ondanks dit feit niet in het minst afkerig ben in het ervaren van opgewonden mannelijk naakt in mijn omgeving zolang elkaars normen en waarden niet worden overschreden en de belangstelling van de persoon in kwestie púúr is gericht op mijn vrouw!

  • Haar púre naaktheid zowel haar stijve tepels als andere lichaamsgerichte eigenschappen, als ook het opkomen van een erectie of stijve pik bij de man wat eigenlijk heel gewoon is, maar ook de sekslust en geilheid in/naar beide seksen in het algemeen.
    De allermooiste versie van genot is de mens die zich seksueel ontvouwt, en uitgroeit tot in extáse van genot!

 

Na zo’n lange tijd samen vindt ik mijn vrouw nog steeds een prachtige en zeer aantrekkelijke vrouw.

Al zo’n dikke 40 jaar zijn we samen (nog steeds) heel close en zijn nog steeds niet uitgekeken op elkaar.
Niets of niemand is in staat onze relatie te verstoren, al is het wél mogelijk dat anderen hieraan iets kunnen toevoegen.
We zien het zélf meer als een soort van rollenspel waarin zij het lekkere wijf speel wat ik áltijd weer zo graag zie. Gezien reacties van mannen die ik in het verleden zo nu-en-dan voor haar regelde, pást deze rol haar perfect!!!
Wanneer ik dan ervaar dat ze ondanks haar leeftijd (nog) zo goed in de markt ligt bij veel (ja, ook nog jóngere) mannen die geil worden van haar en heel graag willen voldoen aan haar verlangens, vervult het mij van trots!

 

Ze weet haar lijfje heel goed te presenteren om te krijgen wat zij wil.

Mooi, sexy en bloot, véél bloot.. Hier hóuden mannen van..!
In deze situatie kijk ik graag naar haar, en sinds het ontstaan van mijn ziekte zie haar in niets liever dan in zulk soort hoedanigheid.

 

Mits geleidelijk opgebouwd mag het er wat haar betreft best pittig aan toe gaan!

Ze is NIET van ‘vanilleseks' maar ook niet van Harde Porno en/of dirty sextalk, en is beslist géén 'stille klaarkomer'..!
Ze is beslist geen typ wat gedachtenloos achterover naar het plafond gaat liggen staren, ze zal beslis wel ergens een handje voor uitsteken en/of haar mond ergens overheen zetten voor ándere dingen dan alleen maar te kreunen van genot. En hiernaast wordt ze graag aan 'het werk' gezet..!
Ze heeft een onvoorspelbare, impulsief en diepzalig seksueel karakter, ze kan cooltjes en onschuldig overkomen maar kan ook echt slettengedrag vertonen. Óngeremd en met de minste gêne!
Je bent zeker niet de éérste waarbij ze met dat jij voorbij loopt spontaan jouw jouw pik uit je broek trekt en je vervolgens trakteert op een óngegeneerde en súperzalige deepthroat. En, je zult zeker óók niet de laatste zijn!!

 

Ze is gebaard voor de liefde.

Haar borsten zijn ervoor gevormd, haar lijfje is ervoor ontworpen en haar grotje is ervoor geschapen.

 

Verschil in leeftijd is voor haar geen probleem. Évenals een kleurtje! Het gaat haar immers puur om seks!

Ze laat zich évengoed neuken door een ouder iemand als iemand die zijn (jong) volwassen leeftijd heeft bereikt. Kóm maar óp!
Maar je moet er wél een middagje tijd voor nemen, vlúggertjes zijn aan haar niet besteed..!

 

Eventjes de belangrijkste dingen op ’n rijtje!

  • Vanaf 18 jaar ben je bij haar  al welkom!  Je moet hierbij wél beslist op oudere rijpe dames vallen, en bereid zijn veel en snel te leren.
  • Na niet al-te-lange-tijd zul je medogenloos kunnen beffen- en neuken, alsof je in een verkrachtingsscène bezig bent.
  • Eenmalige ontmoetingen (zoals one-night-stands en/of blind-dates) zijn niets voor haar, hetgeen ze apprecieert zijn herhaaldelijke en lángdurige ontmoetingen.
  • Snélle standaard seks kennen we allemaal, maar dit is NIET wat zij zoekt! Zij wil méér! Ánders!
  • Zij wil de dag erop nog voelen dat zij góed bezig is geweest! 

Haar beperking of handicap speelt hierin geen énkele rol, want eenmaal met haar bezig in bed voelt jouw pik tussen haar of een ander geen énkel verschil!
Maar, een man moet wel een beetje 'bállen' hebben in de slaapkamer.  Ja, ze wil heel graag gedomineerd worden, maar let óp! Zónder echter ruw of grof te worden!
Ga je hierin te vér dan ben je bij haar diréct af! Hou hiermee dus wél rekening mee..!!!

 

De belángrijkste voorwaarde die zij stelt voor een ontmoeting in álle leeftijden is: Géén slappe lullen!
Als jij je pik NIET zelfstandig hárd kunt krijgen en houden, begin er dan niet aan!
We zien graag personen die fris ruiken en schoon en geschoren zijn van onderen, dat verwacht jij toch van haar ook!

 

Niet alleen hygiëne, maar ook discretie staat bij ons heel hoog in het vaandel..!

Er zijn veel redenen om vreemd te gaan, het kan puur voor de lust zijn, of een vlucht. Of een saai seksleven of een beklemmende relatie.
Misschien wel ziekte of handicap, of omdat je thuis (al langer) niet (meer) krijgt wat jij wil.

Afspraken of juist géén afspraken, of een monogame of juist ópen relatie.. Het wil allemaal niets zeggen, je kunt áltijd met een ander in bed belanden!

‎Of, zoals bij ons: Vanaf het ontstaan van mijn ziekte in 2014 staat zij al zo goed als hartstikke droog. ‎
‎Na zo’n lange tijd onthouding wil ze gewoon weer eens stévig doorgeneukt worden. ‎
‎Het gevoel misbruikt te worden (maar púúr lichamelijk) al is het dan in scène gezet.‎

Ze is een fan van pijpen, vindt het zéker niet smerig en slikt alles moeiteloos door..! 

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat sperma slikken enorme voordelen voor de gezondheid van de vrouw kan hebben.
Sperma zou een anti-depressief effect hebben, vrouwen die regelmatig slikken zouden opgewekter zijn en het bevordert ook hun slaap.
En, het werkt het op hun dagelijkse uitstraling. Sperma slikken houdt vrouwen jóng (van geest) en naast de vele no andere gezondheidsvoordelen kan het preventief werken tegen ziektes zoals bijvoorbeeld Alzheimer.

Ze houdt van heerlijke wat geleidelijk pittige sex en droomt soms van meerdere mannen tegelijk..!
Tsjaa, vrouwen hebben één voordeel op mannen en dat is dat ze biologisch zó ontworpen zijn, dat ze seks met méérdere mannen (ná elkaar) heel goed aankunnen. Nee helaas heren, NIET ANAAL..!  

Ideetje, of vrienden..? Kom maar óp..!

 

Wil jij met haar contact, of voor haar een met regelmaat terugkerend
vast contact worden?

Mail haar/ons dan met dit verzoek, en vergeet niet naast een duidelijke gelaatsfoto én een plaatje van jouw pielemuis en omgeving, jouw leeftijd en telefoonnummer erbij.

Bij een klik op beide foto's nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!!

 

Nogmaals: Ervaring en jouw leeftijd vinden wij niet van belang!
Wij vinden het méér van belang of 'JIJ" het met iemand van haar leeftijd kan..
En haar rolstoelgebruik vindt jij natuurlijk geen énkel bezwaar, want deze neemt zij immers NIET mee in bed!
Let op!! Een kleurtje - blank, bruin of zwart - mág natuurlijk bést..!!!  Maar je moet in álle gevallen NIET te klein geschapen zijn, want ze wil natuurlijk wél wat  voelen!

 

Ben jij in haar geïnteresseerd..?
Mail dan 
naar:  louiseanwilmeer@gmail.com